Vertrouwd Verzekerd

Al vanaf € 18,- per maand

Dekking

Je wilt je oogstmachine goed verzekeren. Maar wat is goed, en waarvoor ben je dan precies verzekerd?

Je kunt er bij ons voor kiezen je oogstmachine alleen WA te verzekeren, WA + Brand/diefstal  en het is mogelijk een WA + volledig casco dekking te kiezen. Met onze uitgebreide casco dekking hoef je je in het geval van schade nooit zorgen te maken.

Daarnaast kun je nog kiezen voor de aanvullende WEGAM dekking.

Wettelijke Aansprakelijkheid

De Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering (WA) is een verplichte verzekering voor zelfrijdende voertuigen (en dus ook voor oogstmachines). Deze verzekering vergoedt de schade die je met je oogstmachine aan een ander veroorzaakt. Dit kan een schade zijn aan een ander voertuig, maar ook schade aan personen. Hiervoor dien je dus verplicht verzekerd te zijn.

Brand/diefstal

Met de brand/diefstal dekking is je oogstmachine verzekerd tegen de gevolgen van brand en diefstal. Andere schades aan je eigen oogstmachine zijn hiermee niet verzekerd. Daarvoor kies je de casco dekking.

Casco

De casco dekking is geen verplichte verzekering, maar raden wij wel aan. De casco dekking vergoed onder andere eigen schades.  Daarbij heeft “De Oogstmachineverzekering” een zéér uitgebreide dekking. Zo heeft onze casco dekking een unieke 5 jaar nieuwwaarderegeling en een eigengebrek dekking van maar liefst 7 jaar. Verder dekt de casco dekking onder andere het volgende:

√ Eigen schades bij een aanrijding (zelf veroorzaakt)
√ Stormschade
√ Brandschade
√ Diefstal/inbraak
√ Ruitschade
√ Waterschade
√ Explosie
√ Vandalisme
√ Aanrijding met dieren
√ Vergoeding voor kosten van vervangend vervoer

Je oogstmachine is met onze casco dekking altijd goed verzekerd. En omdat wij collectieve afspraken hebben waar veel ondernemers van profiteren is de premie zeer aantrekkelijk. Bereken hier de premie. 

WEGAM

De afkorting WEGAM staat voor Werkgeversaansprakelijkheid Motorrijtuigen.
Met de WEGAM bent u als werkgever verzekerd tegen schade die uw werknemers tijdens hun werk oplopen bij een verkeersongeval. Als een werknemer schade heeft of letsel oploopt tijdens een zakelijk rit kunt u als werkgeven aansprakelijk zijn. De WEGAM verzekering dekt dit risico.

Heb je vragen over de diverse dekkingen of wil je overleggen wat de beste dekking is voor jou minikra(a)n(en), neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Goede service, een lage premie en toen ik schade had door een aanrijding werd ik uitstekend en snel geholpen. Ik ben zeer tevreden.

J. van Dijk, Eigenaar foodtruck

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via