Vragen

Veelgestelde vragen over De Oogstmachineverzekering

Ik heb meer machines en wil graag alles op één plek verzekeren, kan dat bij jullie of verzekeren jullie alleen oogstmachines?
Wij kunnen al je land- en werkmaterieel verzekeren voor een scherpe premie en met een uitgebreide dekking. We hebben veel agrariërs en loonwerkbedrijven als klant en die hebben allemaal veel machines. Logisch dat zij alles op 1 plek willen verzekeren. Neem voor een offerte op maat contact met ons op.

Hoe kan het dat de premie voor “De Oogstmachineverzekering” een stuk lager is dan mijn huidige premie? Ben ik dan wel goed verzekerd?
Wij verenigen wij ondernemers zodat iedereen profiteert van collectiviteitsvoordeel. Verder hebben wij hele goede afspraken met diverse verzekeraars. Hierdoor biedt onze verzekering een zéér uitgebreide dekking. Je machine is dus beter verzekerd, voor een lagere premie.

Mijn oogstmachine en ook andere werkmaterieel is momenteel ergens anders verzekerd. Hoe moet ik deze verzekeringen opzeggen?
Wij regelen de opzegging van je bestaande verzekeringen. Het enige wat je hoeft te doen is ons opzeggingsformulier in te vullen en naar ons te mailen.

Hoe veel premie betaal ik voor “De Oogstmachineverzekering”?
De hoogte van de premie hangt af van de nieuwwaarde van de machine en van de gewenste dekking (WA, WA + Casco en wel of geen WEGAM dekking). Lees hier meer over de verschillende dekkingen. Je premie kun je hier makkelijk en snel online berekenen.

Wat zijn de voordelen van “De Oogstmachineverzekering”?
Onze polis heeft een zéér uitgebreide dekking, waardoor je bij schade altijd goed verzekerd bent. Zo heeft onze casco dekking een nieuwwaarde regeling van maar liefst 5 jaar, is diefstal meeverzekerd en is er een laag eigen risico. Lees hier alle voorwaarden en de complete dekking van onze casco verzekering.

Ik heb liever persoonlijk contact voordat ik de verzekering afsluit. Kunnen jullie mij bellen?
Op onze website kun je makkelijk en snel online je premie berekenen en de verzekering afsluiten. Maar als je liever persoonlijk contact hebt, of wellicht een aantal vragen hebt die je aan ons wilt stellen dan zijn we bereikbaar via 0513- 410507. Of vul het contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ik was benieuwd naar de premie en werd blij verrast toen ik die zo makkelijk online kon berekenen. De verzekering heb ik vervolgens direct online afgesloten.

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via